Bats – Excellent – Maat 000 – Essenhouten steel – 100 cm – Met recht opstapje

Bestaat je tuingrond uit zware grond die je niet zomaar verplaatst met een doorsnee bats? Deze Excellent Talen Tools bats beschikt over de perfecte werkbladmaat en het werkblad is geslepen en blank gepolijst. De werkbladmaat 000 is relatief klein. Hoe kleiner de maat van het werkblad, hoe zwaarder de grondsoort voor schepwerkzaamheden mag zijn. Zand, klei, leem en grind: deze Excellent bats gebruik je in elke situatie. De gewaxte essenhouten steel is 100 centimeter lang. De lengte van hoveniers en tuiniers ligt idealiter dan tussen de 160 en 175 centimeter.

Voordelen van een geslepen en gepolijst werkblad
Doordat het werkblad is geslepen en blank gepolijst, slijpt het blad zichzelf. Zo geniet jij onderhoudsvrij van een perfect werkresultaat wanneer je in de tuin bezig gaat. Bovendien kost het minder moeite om grond te scheppen, want het blad van de bats blijft scherp. Het werkblad loopt in een bolling af, waardoor de ruimte van het blad optimaal benut wordt om grond te verplaatsen. Wanneer je tuin bestaat uit vooral lichte grond, overweeg dan om voor een bats met een groter werkblad te kiezen.

Bats met opstapje
Zet extra druk op de bats met behulp van het gebruiksvriendelijke rechte opstapje. Het vermindert de druk op de schoenzolen, waardoor jij nog meer druk kan zetten met je voeten. Naast je voeten gebruik je voor het scheppen en steken ook je handen. Je handen voelen een comfortabele grip door het gewaxte essenhout en houden controle over de situatie door gebruik te maken van de handige T-greep.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met essenhouten steel

• Met recht opstapje om comfortabel toch meer druk met je voeten te zetten
• Blank gepolijst en geslepen werkblad
• Gewaxte essenhouten steel met T-greep geschikt voor personen tussen de 175 en 190 centimeter

Meer informatie
ArtikelnummerZ48CM
Eancode8712448434454
EenheidStuks
€ 49,00
Meer informatie
Gewicht1,76 kg
KeurmerkCH12/0663 | 70% PEFC gecertificeerd
Hoogte7,40 cm
Lengte123,50 cm
Breedte21,20 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools