Bats – Excellent – Maat 000 – Glasvezelkern steel – 100 cm – Met recht opstapje

In het hoogwaardige segment uit het assortiment van Talen Tools vind je deze Excellent bats. Hoogwaardig door het geslepen en blank gepolijste werkblad en de steel met glasvezelkern. Het werkblad van de bats is 21 centimeter breed en valt dus onder de maat 000. De steel met een handige T-greep is 100 centimeter en sluit daarbij aan op personen tussen de 160 en 175 centimeter. Persoonlijke wensen kunnen afwijken van dit advies.

Voordelen van de bats met een steelkern van glasvezel
Batsen zie je voornamelijk met een essenhouten steel. Deze Excellent bats kenmerkt zich door een steelkern van glasvezel, afgewerkt met gewaxt essenhout. Glasvezel kenmerkt zich door de grote stijfheid van het materiaal. Deze sterke steel kan dan ook tegen een stootje. Door de kleine maat van het werkblad en de sterke steel, zet je deze bats in voor het verplaatsen van zware grondsoorten. Verplaats je lichtere grondsoorten? Bekijk dan het assortiment van Talen Tools met batsen die over een groter werkblad beschikken.

Bats met recht opstapje
Het werkblad van deze bats slijpt zichzelf door de blank gepolijste en geslepen eigenschappen. Daar komt nog bij dat deze bats ook voorzien is van een recht opstapje. Met je voeten zet je zo extra druk wanneer je de grond wil steken of scheppen. Doordat het opstapje recht is, vermindert dit de druk op je schoenzolen. Door de combinatie van een hoogwaardig blad en een enorm sterke steel, beschik je met deze bats over een duurzaam en professioneel tuingereedschap waar je nog jarenlang plezier aan beleeft.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met glasvezelkernsteel

• Glasvezelkernsteel krachtiger door hogere stijfheid
• Met recht opstapje om comfortabel toch meer druk met je voeten te zetten
• Blank gepolijst en geslepen werkblad
 

Meer informatie
ArtikelnummerZ48SG
Eancode8712448434485
EenheidStuks
€ 59,00
Meer informatie
Gewicht1,70 kg
KeurmerkCH12/0663 | 70% PEFC gecertificeerd
Hoogte6,70 cm
Lengte127,20 cm
Breedte21,20 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools