Bats – Excellent – Maat 000 – Glasvezelkern steel – 110 cm – Met recht opstapje

Een hoogwaardig blank gepolijst en geslepen werkblad van deze bats verdient een sterke steel. Talen Tools produceert deze steel met een glasvezelkern, waardoor de steel nog sterker wordt dan een normale gewaxte essenhouten steel. De steellengte van 110 centimeter is bij voorkeur geschikt voor personen tussen de 175 en 190 centimeter. Zorg tijdens het scheppen voor een aangename werkhouding, ontlast je rug door ook met gebogen knieën te werken. Let dus goed op de steellengte om te zien of je in staat bent om door je knieën te gaan tijdens de tuinwerkzaamheden.

Bats te gebruiken voor het scheppen van zware grondsoorten
Zand, grind, klei en leem. Het zijn grondsoorten waar deze Excellent bats niet voor terugdeinst. Door de kleine maat (000) van het werkblad, bewijst deze bats zich ook bij het verplaatsen van zware grondsoorten. Het werkblad is 21 centimeter breed. Doordat het werkblad rond afloopt, heeft het blad de perfecte eigenschappen om veel grond in een keer te verplaatsen. Lichtere grondsoorten verplaats je sneller met een groter werkblad. Bekijk daarvoor het ruime assortiment batsen van Talen Tools.

Bats met recht opstapje
Ervaar je moeite om grondsoorten op te scheppen? Gebruik dan het gebruiksvriendelijke rechte opstapje van deze bats. Zet druk met je voeten, zodat deze bats door de grondsoort klieft. Vervolg de schepbeweging om de grond op het werkblad te plaatsen. Door de blank gepolijste en geslepen eigenschappen, slijpt het werkblad zichzelf. Het blad van deze bats blijft langdurig scherp, zodat jij nog jarenlang comfortabel in de tuin werkt.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met glasvezelkernsteel

• Glasvezelkernsteel krachtiger door hogere stijfheid
• Met recht opstapje om comfortabel toch meer druk met je voeten te zetten
• Blank gepolijst en geslepen werkblad

Meer informatie
ArtikelnummerZ48GM
Eancode8712448434461
EenheidStuks
€ 69,00
Meer informatie
Gewicht1,81 kg
KeurmerkCH12/0663 | 70% PEFC gecertificeerd
Hoogte6,70 cm
Lengte135,50 cm
Breedte21,20 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools