Bats – Gesmeed blad – Maat 000 – Dampgebogen steel – 110 cm – Doorgestoken hilt – dul 35% opstaand

Wil jij niet voor onaangename verrassingen komen te staan tijdens het tuinieren? Deze hoogwaardige Excellent bats van Talen Tools combineert een sterke steel van essenhout met een gepolijst en geslepen werkblad. De steel dankt zijn sterkte doordat deze dampgebogen is vormgegeven, het hout is in lijn met de nerven gebogen. Daarnaast bevat deze bats een doorgestoken hilt, waardoor de sterkte van de steel nog beter tot zijn recht komt.

Steellengte van de bats
Deze gewaxte essenhouten steel is 110 centimeter lang en pak je vast met een T-greep. Talen Tools adviseert een steellengte van 110 centimeter aan tuiniers en hoveniers met een lengte van 175 tot 190 centimeter. Met de juiste steellengte werk je comfortabeler in de tuin en houd jij het verplaatsen van grondsoorten langer vol. Het comfort van deze bats vind je ook terug in het werkblad, deze is geslepen en gepolijst. Door deze eigenschappen blijft het blad lang scherp en klief jij zo door de grond, het zand of het grind.

35% opstaande dul
Met een 35% opstaande dul zet je deze bats in voor zowel steken als scheppen. Hoe kleiner de hoek, hoe beter de bats geschikt is om stekend te werken. Is de hoek groter? Dan gebruik je de bats voornamelijk als schep. Dit gemiddelde bats model combineert beide aspecten, zodat jij beschikt over een allround tuingereedschap. Batsen met de maat 000 (21 cm) gebruik je voor het verplaatsen van zwaardere grondsoorten. Bestaat jouw tuin uit lichte grondsoorten? Bekijk dan ook het ruime assortiment van Talen Tools met grotere bats maten.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met 110 cm steel

• Duurzame kwaliteit met geslepen staal en gewaxt essenhout
• 35% opstaande dul voor zowel steken als scheppen
• Bats met doorgestoken hilt en dampgebogen steel voor extra stevigheid
 

Meer informatie
ArtikelnummerZ98MDH
Eancode8712448438209
EenheidStuks
€ 39,00
Meer informatie
Gewicht1,54 kg
KeurmerkCH12/0663 | 70% PEFC gecertificeerd
Hoogte8,50 cm
Lengte134,50 cm
Breedte21,00 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools