Bats – Gesmeed blad – Maat 000 – Blijham steel – 110 cm – Doorgestoken hilt – dul 35% opstaand

Deze Excellent bats van Talen Tools zet je allround in voor werkzaamheden in de tuin. Door de 35% opstaande dul, gebruik je deze bats zowel voor scheppen als steken in de grond. Het gepolijste en geslepen staal klieft scherp in de grond, waardoor jij ervaart dat kwalitatief goed en professioneel gereedschap tuinieren een stuk aangenamer maakt. De steel van deze bats is 110 centimeter lang en daarmee bij uitstek geschikt voor tuiniers tussen de 175 en 190 centimeter lang.

Bats voor professioneel gebruik
Deze Excellent bats van Talen Tools doet zijn naam eer aan door de materiaaleigenschappen van deze bats. Zo is de Blijham steel gemaakt van gewaxt essenhout en zorgt de doorgestoken hilt dat je probleemloos veel kracht kunt zetten, wanneer je grondsoorten aan het verplaatsen bent in de tuin of op het land. Het werkblad slijpt zichzelf door de eigenschappen van gepolijst en geslepen staal. Op die manier geniet je nog jarenlang op een duurzame manier van deze bats. Hoe scherper het werkblad, hoe minder inspanning jij moet doen bij het scheppen of steken in de grondsoort.

Wat is een bats met een Blijham steel?
Een Blijham steel verdikt vlak voor de dul van het werkblad. De licht gebogen steel verkleint zo de kans op breuk en geeft je bovendien meer kracht bij het overbrengen van grondsoorten. Niet onbelangrijk, want deze bats beschikt over een 000 maat. Het werkblad is 21 centimeter breed en daardoor goed te gebruiken bij zwaardere grondsoorten in de tuin. Kortom: een bats die in alle aspecten laat zien dat zwaar tuinwerk niet te hoog gegrepen is.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools bats Excellent met 110 cm steel

• Duurzame kwaliteit met geslepen staal en steel van gewaxt essenhout
• Bladmaat 000 (21 cm) geschikt voor graafwerk in zwaardere grondsoorten
• Bats met doorgestoken hilt en Blijham steel voor extra stevigheid

Meer informatie
ArtikelnummerZ98MBL
Eancode8712448438193
EenheidStuks
€ 45,00
Meer informatie
Gewicht1,54 kg
KeurmerkCH12/0663 | 70% PEFC gecertificeerd
Hoogte8,50 cm
Lengte134,50 cm
Breedte21,00 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools