Grasschaar – Golfsnede – 360 graden verstelbaar – Premium – 37 cm

Een strak gazon begint niet alleen bij regelmatig grasmaaien. Met je grasmaaier mis je vaak de gazonranden en andere lastige kleine plekjes in het gras. Wil jij dat je zonder zorgen geniet van een strak onderhouden gazon? Dan is deze premium grasschaar van Talen Tools een niet te missen tuingereedschap. De kunststof greep met bolling ligt fijn in de hand en door het beperkte gewicht van een kleine 300 gram, knip je langdurig op je gazon.

Gazonschaar verstelbaar in 360 graden
Doordat de grasschaar met 360 graden te verstellen is, knip je de gazonranden vlak of met een hoek. In verticale stand van deze grasschaar knip je opstaande grasranden. In horizontale stand knip je op lastige plekken waar de grasmaaier geen raad mee weet, denk aan plekken vlakbij een muurtje of rondom een boom. De graskantschaar beschikt over sterke koolstofstalen messen. Dankzij de golfsnede in de messen, knip je nauwkeurig langs de gazonranden. Om je te helpen met het nauwkeurig knippen van de gazonranden, is deze gazonschaar voorzien van anti-slip handvatten. Zo hou jij de controle tijdens het knippen. Een van de twee messen is voorzien van zwarte coating, zo hecht het tuinvuil minder snel en wordt roest tegengegaan.

Handbediende grasknipper
Dit model grasschaar maakt geen gebruik van stroom. Belangrijk voordeel daarvan is dat er niet zoveel technisch onderhoud nodig is. Toch raden wij je aan om na gebruik de grasschaar goed te reinigen, zodat je langdurig plezier beleeft aan je grasschaar. Na gebruik berg je de grasschaar veilig op door de veiligheidssluiting te gebruiken.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools premium grasschaar met golfsnede

• Grasschaar met 360 graden te verstellen, grasschaar verticaal en horizontaal te gebruiken
• Lichtgewicht grasschaar en daarmee prettig te gebruiken
• Ideaal om gazonranden strak te knippen
 

Meer informatie
ArtikelnummerSP41
Eancode8712448436571
EenheidStuks
€ 18,95
Meer informatie
Gewicht0,28 kg
Hoogte44,50 cm
Lengte4,00 cm
Breedte14,00 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools