Grasschaar – Horizontaal – Telescopisch – Premium – 66-100 cm

Zorg voor een strak gazon met de telescopische premium grasschaar van Talen Tools. Deze grasschaar combineert licht en sterk aluminium met koolstofstalen messen. Je werkt comfortabeler door de uitschuifbare armen van deze grasschaar. De minimale lengte van de armen is 47 centimeter. Schuif je de armen maximaal uit, dan kom je uit op 82 centimeter. Zo werk jij minder intensief toch dichtbij de grond. De Talen Tools premium graskantschaar weegt ca. 1,5 kg.

Gazonschaar met horizontale snede
De horizontale snede van deze gazonschaar helpt je om gras te knippen op moeilijk bereikbare plekken. Dit model is dan ook niet direct geschikt voor strakke gazonranden, maar je knipt het gras wel rondom bomen, muurtjes of fonteintjes. Wanneer je ook jouw gazonranden strak wilt knippen, overweeg dan ook om een gazonschaar met verticale snede aan te schaffen.

Comfortabel gras knippen
Naast het feit dat de armen uitschuifbaar zijn en het gewicht beperkt is, beschikt deze gazonschaar ook over anti-slip handvatten. Zo hou jij tijdens het precieze werkje om jouw gazon strak te onderhouden, altijd grip op de situatie. Reinig de grasschaar na gebruik om roest te voorkomen en de koolstofstalen messen scherp te houden. Het zwarte koolstofstalen mes stoot vuil af en wapent zich tegen roest. Geniet op die manier nog jarenlang van een handig hulpmiddel voor het strak onderhouden van je gazon.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools premium grasschaar met horizontale snede

• Grasschaar met telescopische armen voor meer mogelijkheden
• Licht en sterk aluminium in combinatie met koolstofstalen messen
• Horizontale snede voor lastig te bereiken plekken in de tuin
 

Meer informatie
ArtikelnummerSP71
Eancode8712448436823
EenheidStuks
€ 29,95
Meer informatie
Gewicht1,60 kg
Hoogte63,00 cm
Lengte23,00 cm
Breedte27,50 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools