Heggenschaar – Gesmeed staal – Hoge Kwaliteit – 66 cm

Samengesteld voor langdurig duurzaam en professioneel gebruik, deze Talen Tools heggenschaar. De armen van de heggenschaar voelen krachtig aan door het sterke aluminium. De scherpe messen zijn gemaakt van gesmeed staal. Met deze handaangedreven heggenschaar knip jij perfectionistisch jouw conifeer of buxus in de juiste vorm. De heggenschaar is in totaal zo’n 75 centimeter lang.

Hoge kwaliteit heggenschaar in combinatie met comfort
Naast het gebruik van kwalitatief sterk materiaal, focust Talen Tools ook op gebruiksvriendelijkheid voor de hovenier of tuinier. Dat voel jij als gebruiker onder meer door het stootkussen tussen beide armen. Ongemerkt knip jij tijdens een dag tuinieren meer dan honderd keer. Het stootkussen beschermt jouw gewrichten tegen deze terugkerende impact. Ervaar meer grip tijdens het snoeien doordat de handvatten voorzien zijn van anti-slip. Zo hou jij grip op de situatie en snoei jij precies op de manier zoals jij het wil.

Waar moet je op letten bij het knippen van je heg?
Begin bij het snoeien altijd onderaan. Zo komen er geen gesnoeide takken terecht in het nog te snoeien deel. Voor een gezonde en stevige groei knip je de bovenkant van je coniferen of beukenhaag iets smaller. Op die manier krijgt de onderkant van je haag voldoende zonlicht. Zo ontstaan er minder snel kalle plekken in je heg. Controleer voor het snoeien de kwaliteit van de messen. Wanneer je de messen goed onderhoud en schoonmaakt, blijven ze langer scherp. Scherpe messen knippen niet alleen makkelijker, ze laten ook minder schade achter aan je heg. Hoe scherper de messen, hoe minder groot de snoeiwonden. Met minder snoeiwonden groeit je heg uiteraard sneller en gezonder.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools heggenschaar van hoge kwaliteit

• Sterk aluminium gecombineerd met scherpe gesmede messen
• Heggenschaar met anti-slip en stootkussen voor meer comfort tijdens het snoeien
• Handaangedreven voor nauwkeurig snoeiresultaat
 

Meer informatie
ArtikelnummerSQ21
Eancode8712448436878
EenheidStuks
€ 39,95
Meer informatie
Gewicht1,00 kg
Hoogte74,50 cm
Lengte8,50 cm
Breedte16,60 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools