Heggenschaar – Gesmeed staal – Hoge Kwaliteit – 64 cm

Met deze professionele heggenschaar snoei jij heggen, coniferen en de buxus. Doordat de messen van sterk gesmeed staal zijn, knip je ook dikkere takken van planten en struiken eenvoudig door. De 64 centimeter lange heggenschaar is voorzien van houten handvatten. De messen van de heggenschaar lopen smal toe, waardoor je ook moeilijk bereikbare snoeiplekken bereikt.

Het voordeel van met de hand snoeien
Hoewel het tijdrovender is dan snoeien met de elektrische heggenschaar, zijn er natuurlijk genoeg voordelen te noemen van snoeien met de hand. Uiteraard is opladen niet nodig en sta je nooit met een lege batterij, voordat je aan je tuinklus begint. Daarnaast knip je met de hand nauwkeuriger. Je bepaalt zelf het tempo, waardoor je controle over de situatie houdt. Door het beperkte gewicht van een kleine 900 gram hou je het snoeien langdurig vol.

Span een touw voor een strakke heg
Wanneer je vanuit de losse hand knipt, is recht knippen niet altijd een vanzelfsprekendheid. Help jezelf door vooraf een touw strak te spannen. Gebruik het als handig hulpmiddel om voor een strak gesnoeide heg te zorgen. Knip de heg boven iets minder breed dan onder. Zo krijgt het onderste gedeelte van de heg ook genoeg zonlicht en ontstaat hier ook weer een volle groei. Wanneer je de heg stevig terugsnoeit, zal de heg normaal gesproken ook stevig terug groeien. Hoe vaker je snoeit, hoe voller de heg zal worden. Onderhoud en reinig je materiaal goed, zo profiteer je optimaal van de kwaliteiten van je tuingereedschap.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools heggenschaar met houten handvatten

• Sterke houten handvatten in combinatie met stevig gesmeed staal
• Met smalle messen, zodat je lastige plekken ook bereikt
• Handaangedreven voor nauwkeurig snoeiresultaat 

Meer informatie
ArtikelnummerSQ22
Eancode8712448436885
EenheidStuks
€ 34,95
Meer informatie
Gewicht0,85 kg
Hoogte64,00 cm
Lengte9,00 cm
Breedte19,80 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools