Multifunctionele schaar – Premium – 19 cm

Voor allround knipwerkzaamheden in de tuin doe je een beroep op deze multifunctionele premium schaar van Talen Tools. Een compacte aanwinst in het vernieuwde assortiment. De smalle messen van deze schaar bedien je met de kunststof handvatten. Deze handvatten zijn voorzien van een ruime opening, zo ervaar je genoeg bewegingsvrijheid tijdens het knippen. Met een gewicht van minder dan 100 gram, ligt deze schaar niet zwaar in de hand tijdens de tuinwerkzaamheden.

Kruiden knippen in de moestuin
In tegenstelling tot snoeischaren en takkenscharen, is deze schaar niet bij uitstek geschikt voor het knippen van takken en planten. Je gebruikt deze multifunctionele schaar bijvoorbeeld om je kruiden te knippen in je (moes)tuin. Ook binnenshuis knip je bijvoorbeeld in je kweekpotjes of kweekkasjes. Met de aanschaf van deze schaar van Talen Tools hoef je geen beroep te doen op de reguliere knutsel- en knipschaar.

Snoei kruiden alleen met een schone en scherpe schaar
Om kruiden te laten groeien, knip je met een schone en scherpe schaar. Op die manier voorkom je dat de plant schade oploopt die groei verhindert. Zorg ook dat je niet ieder blaadje apart afknipt, je knipt gerust hele stelen af. Wanneer je dit niet tijdens volle zonneschijn doet, herstellen kruiden beter. Wanneer je kruiden knipt, kunnen de stammetjes zich weer opsplitsen en in verschillende takken groeien. Let er goed op dat je wel genoeg (ca. 5 cm) van het stammetje over laat. Wanneer je dit regelmatig herhaalt, groeit je kruid sterker door met meerdere takjes.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools multifunctionele schaar

• Schaar met ruime opening in handvatten
• Kruidenschaar om kruiden mee te knippen
• Wanneer je regelmatig knipt, groeien je kruiden en worden ze sterker
 

Meer informatie
ArtikelnummerSP64
Eancode8712448436816
EenheidStuks
€ 6,99
Meer informatie
Gewicht0,08 kg
Hoogte23,50 cm
Lengte2,30 cm
Breedte10,50 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools