Takkenschaar – Voorbijsnijdend – Telescopisch – Premium – 66-99 cm

Goed snoeien doet goed bloeien. Talen Tools doet er met deze premium takkenschaar alles aan om het voor jou zo comfortabel mogelijk te maken. Niet alleen door het gebruik van hoogwaardig materiaal, ook door het gebruik van softgrip bij de handvatten. Aluminium armen combineert Talen Tools in dit premium model met sterke en scherpe koolstofstalen (SK5) scharen. De zachte greep geeft niet alleen een comfortabel gevoel, het geeft ook grip tijdens het snoeien. Niet onbelangrijk, want voor de wat dikkere takken moet je nog wel eens kracht zetten. Voelt de takkenschaar goed? Dan is de kans op blaren een stuk kleiner.

Telescopische takkenschaar
Geef jezelf meer mogelijkheden door te kiezen voor een telescopische takkenschaar. De armen van dit snoeigereedschap verleng je tot maximaal 90 centimeter. Hoe langer de armen van de takkenschaar, hoe meer kracht je overbrengt op de takken. Door het verlengen van de takkenschaar snoei jij ook de hogere planten en wat lagere bomen. Het bescheiden gewicht van 1300 gram staat je niet in de weg om ook langdurig boven je hoofd takken te knippen. Met deze voorbijsnijdende (VBS) variant van Talen Tools knip je levende takken tot 45 millimeter dik. Door de bypass snoeitechniek verklein je de kans om plantweefsel te beschadigen.

Dikkere takken snoeien
Met de takkenschaar zet je meer kracht dan met een snoeischaar. Je gebruikt de takkenschaar dan ook voor het zwaardere snoeiwerk met dikkere takken. De messen zijn zo gevormd dat jij met minimale krachtinspanning eenvoudig takken doorsnijdt. Door met voldoende kracht de takken in één keer door te knippen, voorkom je dat ze gaan draaien of scheuren. Kies jij voor stevig en betrouwbaar materiaal? Dan maak jij snoeien in de tuin voor jezelf eens stuk aangenamer. Maak na gebruik de takkenschaar schoon voor een langdurig duurzaam gebruik. Het zwarte koolstofstalen mes is gecoat en stoot daarmee tuinvuil af en bestrijdt roestvorming.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools premium takkenschaar

• Takkenschaar met verlengbare armen
• Geschikt voor dikkere takken
• Kracht en comfort gecombineerd met deze premium takkenschaar
 

Meer informatie
ArtikelnummerSP11
Eancode8712448436526
EenheidStuks
€ 34,95
Meer informatie
Gewicht1,30 kg
Hoogte71,50 cm
Lengte4,00 cm
Breedte26,00 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools