Klantenservice

Wij zijn een groothandel en leverancier van tuingereedschap. Wij leveren alleen aan winkels en bedrijven. Geen particulieren.

Verzendinformatie
Op al onze leveringen zijn onze algemene leveringsvoorwaarden van toepassing. Op verzoek sturen wij u een exemplaar toe.
Verzendkosten
Wij leveren franco vanaf 250 euro. Indien u niet franco bent, komen er 15 euro aan orderkosten bij.
Levertijd
De levertijd is 3 á 4 werkdagen.
Retourneren
Wilt u een artikel retour sturen? Dan krijgt u het inkoop bedrag -10% retour excl. verzendkosten.
Garantie
Wilt u weten of een kapot artikel onder garantie valt? Stuur dan een mail(met een foto) naar klantenservice@talentools.nl. Als u een particulier bent, kunt u het beste contact opnemen met de winkel waar u het artikel gekocht hebt. Talen Tools geeft 3 jaar garantie op hun artikelen bij normaal gebruik en opslag. De garantietermijn gaat in op de datum van aankoop in de winkel door de oorspronkelijke eindgebruik-koper. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.
Op de onderstaande punten verlenen wij geen garantie:
- Als het artikel verkeerd word gebruikt(bijv. een schop dat als hefboom word gebruikt);
- Als het artikel niet word onderhouden(bijv. een drukspuit die niet met water word nagespoeld of een schop die na gebruik niet word schoongemaakt);
- Als het artikel buiten op een plek waar het kan regenen wordt opgeslagen;
- bij kleine afwijkingen, wat een normaal gebruik van het artikel niet in de weg staat.