Dutch Garden – Gazonhark – Roestvrijstaal – FSC-Hout

Op zoek naar een hoogwaardige gazonhark waarmee je jouw gazon netjes houdt? Met de sterke rvs Dutch Garden gazonhark hoef jij niet meer bang te zijn voor kromme of afgebroken werktanden. Hierdoor hark je eenvoudig bladeren en ander tuinafval bij elkaar en blijft er geen rommel achter. Vuil en dode grasresten blijven onder de hark zitten vanwege de extra dwarsverbinding die halverwege de gazonhark is bevestigd. Naast die functionaliteit zorgt deze rand ook voor meer stevigheid.
 
Sterker gazon door regelmatig harken
Doordat je met behulp van deze gazonhark het gazon goed schoonhoudt, ontwikkelt het gras zich beter. Het sterke gras blijft intact en krijgt meer licht en ruimte om verder te groeien. Door dit regelmatig te onderhouden, zorg jij voor een gazon van hoge kwaliteit. Wil jij jouw gazon ook mosvrij houden? Door de dunne tanden hark jij het mos eenvoudig bij elkaar.
 
Dutch Garden gazonhark met werkbreedte van 45 centimeter
Met een werkbreedte van 45 centimeter vind je een formaat waarbij je zowel op de kleinere als grotere gazons mee uit de voeten kan. 16 werktanden helpen jou bij het verzamelen van gemaaid gras, tuinafval en bladeren. Door de stevige dwarsverbinding voorkomt Dutch Garden dat de werktanden in elkaar komen of breken. De steel is anderhalve meter lang.
 
Belangrijkste voordelen van de Dutch Garden gazonhark 
 
• Geen verbogen tanden door sterk roestvrijstaal
• Gemiddelde breedte geschikt voor grotere en kleinere gazons
• Sterker gazon door regelmatig onderhoud
 
Over Dutch Garden
Met Dutch Garden ga jij professioneel te werk in je tuin of terras. Hoogwaardig roestvrijstaal en sterk FSC-gecertificeerd (verantwoord bosbeheer) essenhout kenmerken het tuingereedschap. Zo geniet jij als tuinier of hovenier op een duurzame manier nog vele tuinseizoenen van je spades, harken of cultivators. Door jarenlange ervaring kent Dutch Garden de aspecten waar gebruiksvriendelijk tuingereedschap aan voldoet. Je tuin, gazon of terras onderhouden begint bij duurzaam en ambachtelijk materiaal van Dutch Garden. 
 

 

Meer informatie
ArtikelnummerRDG10
Eancode8712448437318
EenheidStuks
€ 59,95
Meer informatie
Gewicht1,36 kg
KeurmerkFSC Hout SGSCH-COC-006839 | FSC 100 %
Hoogte182,00 cm
Lengte8,50 cm
Breedte45,50 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools