Wat zijn impulsartikelen en hoe genereer je impulsaankopen?

Wat zijn impulsartikelen en hoe genereer je impulsaankopen? Wanneer je je schap gaat inrichten voor het tuingereedschap is het verstandig om ook alvast na te denken wat de impuls artikelen worden. Maar wat zijn dat eigenlijk? In deze video leggen we het uit.

Hoe maak je een goed schappenplan voor tuingereedschap?

Schappenplan voor je tuingereedschap is essentieel. Klanten die opzoek zijn naar tuingereedschap vinden op deze manier snel wat ze nodig hebben. In deze video leggen we uit hoe je stap voor stap je schappenplan kunt inrichten.

De nieuwste trends op het gebied van snoeigereedschap

Hoe kies je de juiste snoeischaar voor jouw assortiment? In deze video leggen we de nieuwste trends uit op het gebied van snoeigereedschap. Zo kun je jouw klanten nog beter de verschillen uitleggen.

Wat betekent de '0' aanduiding op het blad?

Wat betekent de 0 op het blad van een schep? Op de bladen van scheppen en batsen staan cijfers. Dat zijn maataanduidingen van de grootte van het blad. Dus de 0 op het blad van een schep is geen kwaliteitsaanduiding, wat heel veel mensen denken. 0 is het grootste blad. 00 is een middel groot blad en 000 is het kleinste blad.

De verschillende batsen in het assortiment tuingereedschap

Hoe deel je nu het assortiment van batsen in. Welke bats moet je bijvoorbeeld altijd hebben staan in je assortiment tuingereedschap? In deze video leggen we uit wat de verschillen zijn tussen de batsen in het assortiment van tuingereedschap.