Snoeischaar – Premium - Voorbijsnijdend – Blank geslepen - 20 cm

Talen Tools focust in het nieuwe assortiment op duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit. Deze premium snoeischaar combineert deze factoren door het gebruik van sterk aluminium met scherpe blank geslepen messen. Daardoor zijn de messen nog krachtiger dan reguliere koolstofstalen messen. Met een snijcapaciteit van 2 centimeter knip je met gemak de meest voorkomende takken en bloemstelen. Door het lichte gewicht van 211 gram, zorgt de snoeischaar niet voor extra vermoeidheid bij langdurig gebruik.

Snoeischaar met stootkussen en anti-slip
Het gebruiksgemak zie je ook terug in de anti-slip op de handvatten. Zo hou jij grip tijdens het snoeien en voorkom je ongelukken doordat je de grip niet verliest. Daarnaast beschikt deze snoeischaar over een stootkussen. Je gewrichten zullen daardoor minder impact ervaren, zo hou jij het tuinieren langer vol. Gebruik je de snoeischaar niet? Zet de snoeischaar dan altijd op de veiligheidssluiting.

Voorbijsnijdend snoeien van levende takken
In tegenstelling tot de aambeeld snoeitechniek, zorgt deze voorbijsnijdende bypass techniek voor een schone snoeiwond. Daardoor gebruik je deze snoeischaar voornamelijk bij het knippen van levende takken. Voorkom het snoeien van dode en stugge takken, daardoor zullen de messen sneller slijten dan je zou willen. Wil je slijtage sowieso voorkomen? Maak dan de blank geslepen messen na gebruik goed schoon. Zo blijft er geen vuil kleven wat slijtage kan bevorderen.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools premium blank geslepen snoeischaar

• Snoeischaar voor levende takken
• Blank geslepen voor nog krachtiger knipresultaat
• Snoeit takken tot 2 centimeter

 

Meer informatie
ArtikelnummerSP55
Eancode8712448436793
EenheidStuks
€ 19,95
Meer informatie
Gewicht0,21 kg
Hoogte25,00 cm
Lengte2,00 cm
Breedte9,50 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools