Takkenschaar – Voorbijsnijdend – Premium – 73 cm

Dikkere takken snoeien? Kies voor deze premium takkenschaar van Talen Tools. Door de lange aluminium armen van 73 centimeter, creëer jij meer knipkracht. Zo snoei jij takken tot wel 45 millimeter dik. Sterk koolstofstaal (SK5) bezorgt jou tijdens het knippen een rechte en scherpe snede. Het zwart gecoate koolstofstalen mes bestrijdt roestvorming en voorkomt een snelle aanhechting van het tuinvuil. Een van de twee koolstofstalen messen is zwart gecoat om roest en vuil te bestrijden.

Waar moet je op letten tijdens het snoeien?
Bepaal vooraf goed of je dode of levende takken snoeit. Deze bypass takkenschaar knipt met scharen die langs elkaar gaan, zo verklein je de kans om plantweefsel te beschadigen. Een aambeeld snoeischaar laat het mes op het aambeeld landen, dit geeft vaak meer schade aan de plant. Voor het knippen van levende takken knip je dus met de voorbijsnijdende techniek van deze premium takkenschaar van Talen Tools. Wij raden aan om levende takken in de zomer te snoeien. Laat bij het snoeien nog genoeg groen achter om je plant of boom weer succesvol te laten groeien.

Comfortabel snoeien
Snoeien kan vermoeiend aanvoelen wanneer je een dag in de tuin aan de slag gaat. Tuinieren doe je dan ook bij voorkeur met comfortabel tuingereedschap. De handvatten zijn voorzien van een zachte greep. Deze greep geeft jou niet alleen meer grip tijdens het snoeien, maar voorkomt ook dat jij last van je handen krijgt tijdens het snoeien. Dit comfort in combinatie met het lichtgewicht van 1100 gram, maken van deze takkenschaar met recht een premium model. Gebruik dan ook professioneel materiaal waar jij als fanatieke tuinier nog jaren van geniet. Verleng de levensduur van dit product en verhoog je werkplezier in de tuin door te zorgen voor goed onderhoud. Slijp de messen wanneer je voelt dat deze aan knipkracht inboeten.

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools premium voorbijsnijdende takkenschaar

• Met lange aluminium armen voor meer knipkracht
• Takkenschaar knipt tot 45 millimeter dikte
• Geschikt voor het knippen van levende takken
 

Meer informatie
ArtikelnummerSP15
Eancode8712448436755
EenheidStuks
€ 29,95
Meer informatie
Gewicht1,10 kg
Hoogte78,00 cm
Lengte3,00 cm
Breedte26,00 cm

Daarom Talen Tools

  • Snel en eenvoudig online bestellen
  • Direct overzicht van uw bestelling
  • Geen formulier meer invullen
  • Zekerheid van Talen Tools